Esimies valtionhallinnosta

Coaching

Minulle coaching oli erittäin myönteinen kokemus, hyvinvointia töissä ja kotona lisäävä oivallusten sarja. Kati ohjasi kysymällä saaden minut pohtimaan ja löytämään itse ratkaisuja. Hän oli vierellä, tarjosi tukea – tarvittaessa myös coaching-tuntien ulkopuolella-, mutta laittoi minut töihin. Sain paljon eväitä esimiestyöhön ja useita oivalluksia, joita olen heti soveltanut käyttöön.

Parasta coachingissa oli se, että Kati auttoi minua katsomaan elämääni kokonaisuutena. Työ vie helposti mennessään, mutta coachingin avulla pysähdyin oikeasti miettimään mitä minulle kuuluu, monelta lähdin illalla töistä, liikuinko päivän aikana, olinko lapsen kanssa aidosti läsnä ja monelta menin nukkumaan. Nyt minulla on hyvinvoinnin työohjelma, varsin realistinen, josta osia on jo käytännössä, osa siirtymävaiheessa. Kehitimme coachingissa myös paria hauskaa lausetta ”huoneentauluksi”.

Palautteeni Katista on kiitettävä. Hän on osaava ammattilainen, aidosti asiakkaan kohtaamisesta kiinnostunut, diskreetti ja aina huolellisesti valmistautunut tapaamisiin.

Ota yhteyttä

kati.taipale@vierella.fi
+358 50 408 3484